İZMİR / KARABAĞLAR - Yeşilyurt Anaokulu

Yeşilyurt Anaokulu

Ulu Önder Cad. No1/1 Yeşilyurt /İZMİR
Ülkemizde tanınan ve tercih edilen alanında öncü bir kurum olmak
Misyon
Karabağlar Yeşilyurt Bağımsız Anaokulu olarak misyonumuz, Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda, devletine ve milletine bağlı, kültürel mirasa sahip çıkan, kendini gerçekleştirerek, sosyal becerisi gelişmiş bedenen ve ruhen sağlıklı, üretken ve ürettiğini paylaşabilen ,ilköğretime ve hayata hazır bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz 2011- 2012 eğitim öğretim döneminde Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.2011-2012 eğitim öğretim yılında Toplam Kalite Yönetimi(TKY)nde İlçe 3.sü olmuştur.
Saatler
Sabahçı Gruplar 08:00-13:00 arası , öğlenci 13:00 - 18:00 arası eğitim öğretim görmektedir.
Merkezi sistem
Ulaşım
Okulumuz Karabağlar Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim Okulu´nun hemen üstünde ,Mit lojmanlarının yanındadır.Ulaşım Rahattır.Servis için okulumuza çıkışlarda gelen özel servis firmaları ile iletişime geçebilirsiniz.
İlçe merkezi 500 metre uzaklıktadır.
Bilimsel Etkinlikler
okulumuzda stem, kodlama ,robotik kodlama, akıl zeka oyunları, etwinning çalışmaları ,aile katılımları, deney çalışmaları öğretmenlerimiz tarafından yürütülmektedir.
Proje Çalışmaları
e-twinning projeleri, aile katılım çalışmalrı, proje odaklı bireysel ve grup çalışmaları, belirli gün ve haftalar dahilinde yürütülen projeler